Logo

Glaskål - knudekål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Glaskål - knudekål

 

Glaskål er et mindre lysegrønt fast hoved, som faktisk er plantens opsvulmede stængel.
Glaskålen, som også kaldes knudekål, har saftigt og sprødt kød med en mild, nærmest sødlig kålsmag.

 

Tips til tilberedning

• Skær top og bund af og skræl kålen med en stor køkkenkniv for at nå ind til saftige, glasklare kød.

• Brug rå glaskål i stave som snack

• Brug glaskål i en anderledes tzatziki med revet kål, hvidløg og græsk yoghurt.

• Glaskål i små tern vendt på panden i lidt olie er lynhurtigt tilbehør.

 

I sæson

September til Januar

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.373 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her