Logo

Brunkål med flæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort hvidkålshoved
50 g sukker
30 g smør
Salt
peber
750 g flæsk

Hvidkålen snittes, sukkeret brunes i en gryde og smørret tilsættes. Kålen hældes i gryden og brunes godt, herefter lægges det hele stykke flæsk i midten af gryden og kålen pakkes godt op om flæsket og der tilsættes lidt vand.
Retten små koger i 1 ½ time og smages til med salt, peber.
Serveres med skiver af flæsket og evt. rugbrød til

Tips: Man kan også skære flæsket i skiver og blande det med kålen i stedet for et hel stykke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 5.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her