Logo

Braiseret lammehals

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil servere en lækker og spændende ret for familie eller venner, så prøv denne opskrift på braiseret lammehals. Server gerne retten med kartofler.


4 Personer

1 lammehals, ca. 1 kg
margarine til stegning
salt og peber
½ tsk tørret rosmarin
6 enebær
4 dl rødvin
meljævning

*


Brun kødet i margarine i en gryde. Vend og drej stykkerne, så de bliver ens brune på alle sider. Drys med salt, peber, rosmarin og knust enebær. Hæld rødvinen ved og lad retten småsnurre under låg og ved ikke for stærk varme, til kødet er mørt, ca. 45 min. Tag kødet op, og hold det varmt. Lad skyen koge ind eller tilsæt mere bouillon eller rødvin, alt efter hvor meget sauce der ønskes. Tilsæt meljævning, kog saucen igennem og smag til med salt og peber.

Serveres med pillekartofler og en grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her