Logo

Braiserede hakkebøffer i urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil gøre noget ekstra ud af dine hakkebøffer, så prøv denne opskrift på braiserede hakkebøffer í urter. Bøfferne servers med nykogte kartofler. Perfekt som nem men lækkert aftensmad.


400 g hakket oksekød
olie til stegning
salt og peber
100 g klargjort knoldselleri
100 g klargjort gulerod (ca. 2 små)
100 g klargjort løg (1 stort)
1 fed hvidløg pillet
5 dl oksebouillon
1 spsk hvedemel
400 g kartofler

*
 
Kartoflerne sættes over at koge.
Form kødet til 2 bøffer.
Opvarm olien og steg bøfferne godt brune. ca. 2-3 min. på begge sider.
Krydr dem med salt og peber.
Tag bøfferne af panden og rør hvedemel i panden og tilsæt derefter bouillon.
Kog saucen let igennem.
Imens blendes urterne i foodprocessor.
Læg bøfferne i et ovnfast fad, hæld urter og saucen over og bag bøfferne ved 160ºC i ca. 25 min.
Server sammen med de nykogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her