500 g hakket svinekød
2 æg
1 tyk skive udblødt franskbrød
salt og peber
3 spsk østerssauce
2 spsk sursød sauce
3 karotter
200 g bambusskud
100 g spinat
4 spsk vegetabilsk olie
palmesukker og rød karrypasta, 1 spsk af hver
3 spsk fiskesauce
2 dåser kokosmælk (a 4 dl)
Bland det hakkede svinekød med æg, brød, salt, peber, 1 spsk af både østers- og sursød sauce og form boller på størrelse med en valnød.
Sauce:
Skræl karotterne, og skær dem og bambusskuddene i fine strimler.
Sorter spinaten, skyl den og slyng den tør.
Varm olien op i wokken, opløs det revne palmesukker heri, tilsæt karrypastaen, og steg videre.
Spæd med fiskesaucen og 2 spsk østerssauce.
Hæld kokosmælken ved.
Kom strimler af karotter og bambusskud i saucen.
Tilsæt kødbollerne, hæld 5 dl vand på, og lad det simre i ca. 10 min.
Tilsæt spinaten kort før retten er færdig, og vend forsigtigt rundt.