Logo

Boeuf en daube

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boeuf en danube er en gryderet, der oprindeligt stammer fra Provence i Frankrig. Retten laves ved oksekød, der marineres i rødvin. Retten er perfekt til godt selskab med et godt glas rødvin.


1 kg oksekød
150 g baconskiver
¾ kg flåede tomater
100 g sorte oliven
1 bdt persille

Marinade:
2 løg
2 gulerødder
¼ knoldselleri
2 fed hvidløg
1 strimlet appelsinskal
1 flaske rødvin
1 spsk olivenolie

*


Bland alle ingredienserne til marinaden.
Løg og gulerødder skæres i skiver og selleri skæres fint.
Skær kødet i 2 cm terninger og kom dem i en skål.
Hæld marinaden over og lad det trække natten over.
Svits baconterninger i en gryde og kom de godt afdryppede

kødterningerne i.
Tilsæt de flåede tomater samt marinaden.
Kom halvdelen af de sorte oliven i og krydr med salt og peber.
Lad gryderetten snurre sig mør under låg. Ca. 1-1 ½ time.
Smag den til og drys med finthakket persille ved servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
21613-01-2014 10:37:23 madABC
Hej Karlo
Vi arbejder med et helt nyt design med flere nye tiltag, fx "Min kogebog", forbedrede madplaner, energiberegner og flere faciliteter som vi selvfølgelig håber at I vil synes om.
21712-01-2014 15:28:31 Karlo V. Andersen
Det er fint med alle disse opskrifter, og at de kan udskrives så de kan komme med på køkkenbordet, men hvorfor kan man ikke "gemme som" f.eks. til en lille opskriftsamling eller på en memory-stick?

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her