4 mellemstore blækspruttekroppe
800 g broccoli
120 g champignoner
2 fed hvidløg
2-3 spsk solsikkeolie
2 spsk østerssauce
2 spsk fiskesauce
½ tsk stødt koriander sukker
*
Skyl blækspruttekroppene grundigt og dup dem tørre.
Skær dem først op på den ene side og bred dem ud med indersiden opad.
Rids blæksprutten i ruder på 2 mm.
Skær så blæksprutterne i 5 cm store stykker.
Skyl og gør broccolien i stand, del den i buketter.
Skræl stokken, og skær den i små stykker.
Rengør champignonerne, gnid dem med køkkenrulle, og skær dem i kvarter.
Pil, og hak hvidløgsfeddene fint.
Varm olien op i wokken, og brun blækspruttestykkerne kraftigt heri i 2 min.
Tag dem op, kom så hvidløg, broccoli og champignoner i og svits dem.
Kom til sidst blækspruttestykkerne tilbage i wokken og smag det hele til med østers- og fiskesauce, koriander og lidt sukker.