4 nakkekoteletter
1 spsk smør
salt, sukker
5 tomater
Marinade:
2 spsk balsamico vineddike
4 spsk olie
3 spsk frisk basilikum
1 kvist frisk timian
peber
Bank koteletterne let ud.
Hak basilikum og timian meget fint og pisk urterne sammen med olie og
vinedddike.
Hæld marinaden over koteletterne.
Vend kødet af og til og lad det stå koldt og tildækket i 3-4 timer.
Brun smørret på panden og steg koteletterne 4-5 min. på hver side.
De skal være gennemstegte, men ikke tørre.
Tag koteletterne op og hold dem varme.
Skær tomater i både og steg dem i fedtstof på panden.
Hæld marinaden fra kødet ved, drys med salt og et nip sukker, og giv
det et hurtigt opkog.
Marinaden skal koges op før servering, pga. den rå kødsaft fra
koteletterne.
Servér tomaterne ved siden af koteletterne.
Tilbehør: Små kartofler vendt i timian vil være godt som tilbehør.