Logo

Basilikummarinerede koteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dejlig let ret med nakkekoteletter der marines i en basilikumeddike. Serveres med totamer og for eksempel kartofler vendt i timian. Super nem hverdagsmad.

 

4 nakkekoteletter
1 spsk smør
salt, sukker
5 tomater
 
Marinade:
2 spsk balsamico vineddike
4 spsk olie
3 spsk frisk basilikum
1 kvist frisk timian
peber
 
Bank koteletterne let ud.
Hak basilikum og timian meget fint og pisk urterne sammen med olie og
vinedddike.
Hæld marinaden over koteletterne.
Vend kødet af og til og lad det stå koldt og tildækket i 3-4 timer.
Brun smørret på panden og steg koteletterne 4-5 min. på hver side.

De skal være gennemstegte, men ikke tørre.
Tag koteletterne op og hold dem varme.
Skær tomater i både og steg dem i fedtstof på panden.
Hæld marinaden fra kødet ved, drys med salt og et nip sukker, og giv
det et hurtigt opkog.
Marinaden skal koges op før servering, pga. den rå kødsaft fra
koteletterne.
Servér tomaterne ved siden af koteletterne.
Tilbehør: Små kartofler vendt i timian vil være godt som tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her