800 g kyllingelår
Basilikumpuré:
1 bk. frisk basilikum
3 spsk olivenolie
Porresauté:
5 porrer
300 g grønne bønner eller
haricots verts
1 spsk vand
½ dl fløde 13%
Salt
peber
Tilbehør:
250 g ris
4 stk grovflûtes
Blend basilikumblade og oliven-olie sammen til en grøn puré.
Løft forsigtigt skindet på kyllingestykkerne, og smør stykkerne med basilikumpuréen (gem 2 spsk til grønsagerne).
Læg skindet på plads, krydr med salt og peber, og steg kyllingestykkerne i ovnen ved 200°C i ca. 1 time.
Rens, snit og skyl porrerne grundigt.
Sautér porrer og bønner i basilikumpuré og vand i ca. 5 min.
Kom fløde ved, kog op og smag til med salt og peber.
Servér ris og flûtes til.