Logo

Basilikumkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du synes lørdagskyllingen hurtigt kan blive for kedeligt, så prøv denne version med basilikumpuré. Server den eventuelt med en porresauté samt ris og grovflûtes. Velbekomme

 

 

800 g kyllingelår

Basilikumpuré:
1 bk. frisk basilikum
3 spsk olivenolie

Porresauté:
5 porrer
300 g grønne bønner eller
haricots verts
1 spsk vand
½ dl fløde 13%
Salt
peber

Tilbehør:
250 g ris
4 stk grovflûtes

Blend basilikumblade og oliven-olie sammen til en grøn puré.
Løft forsigtigt skindet på kyllingestykkerne, og smør stykkerne med basilikumpuréen (gem 2 spsk til grønsagerne).
Læg skindet på plads, krydr med salt og peber, og steg kyllingestykkerne i ovnen ved 200°C i ca. 1 time.
Rens, snit og skyl porrerne grundigt.
Sautér porrer og bønner i basilikumpuré og vand i ca. 5 min.
Kom fløde ved, kog op og smag til med salt og peber.

Servér ris og flûtes til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her