1 ½ kg barsfilet
1 citron
smør
salt og peber
250 g champignon
200 g rejer
1 bundt persille
2 ½ dl hvidvin
½ dl fløde
1 æggeblome
Tø rejerne op i kølekabet (hvis de er frosne)
Rens og skyl barsfileterne.
Dryp fileterne med citronsaft, og drys med salt.
Rens champignonerne, og skær dem i skiver.
Brun fiskefilterne i smør, og tilsæt hvidvinen samt halvdelen af rejerne, champignon og persillen.
Lad det hele simre ca. 10 min.
Tag fisken op, læg den på et fad og hold den varm.
Resten af champignon lægges på panden og drysses med salt og peber.
Rør æggeblommen op med fløde og tilsæt den.
Saucen må ikke ikke koge, den skal kun simre.
Hæld saucen over barsfileterne, og pynt med resten af rejerne.
Serveres med dildkartofler og en tomatsalat.