1 kg bars
2 gulerødder
4 store savoykålblade
½ porre
50 g ingefærrod
12 kumquats
6 spsk soya
Salt og peber
1 spsk citronsaft
2 fed hvidløg
2 tsk tomatpuré
2 spsk jordnøddeolie
2 spsk riseddike
4 spsk flydende honning
1 tsk Maizenamel
Snit gulerødder, kålblade og porre i strimler. Skræl ingefærroden og snit den i skiver. Læg disse ingredienser i en skål sammen med 2 spsk soyasauce og krydr med salt og peber. Krydr fisken med resten af soyasaucen, citronsaft, salt og peber. Hæld vand i en stor gryde og bring dette i kog. Anbring fisken sammen med grønsagsblandingen på en dampindsats, damp den ca. 18 minutter under låg. Opvarm hvidløg og tomatpuré i olie. Kog det op med eddike og rør honningen i og lad saucen koge 6-8 minutter. Rør hvedemel op med 1 spsk vand og jævn saucen dermed. Anret fisken sammen med grønsagerne. Server saucen til.