Logo

Barbecueribs med bønner og ristede kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spareribs med barbecuesauce er som regel et hit, når de serveres. Her serveres benene med ristede kartoflerme og grønne bønner. Let at lave og smager utrolig dejligt. Velbekomme.

 

900 g kamben (svin)
2-3 dl barbecuesauce
400 g kartofler
1 tsk tørret rosmarin
125 g grønne bønner
salt og peber
olie til stegning

Benene koges ca. 50 min. og smøres herefter med barbecuesauce.

Sættes i ovn ved 200ºC i ca. 15 min.

Kartofler koges næste møre og ristes af i olie. Krydres.

Bønner koges og serveres sammen med de ristede kartofler samt de stegte ben.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her