Logo

Artiskoksauté med seared tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artiskoksauté med seared tun

Artiskoksauté:
10 g smør
480 g artiskokhjerter i kvarte (ca. 2 dåser)
3 røde peberfrugter i strimler (ca. 325 g)
2 tsk sukker
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl hakket basilikum

4 skiver frisk tun (a ca. 200 g)
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt: basilikumblade
Tilbehør: 350 g ristet durumbrød i skiver

Artiskoksauté:

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits artiskokkerne i ca. 2 min.

Tilsæt peberfrugt, sukker, salt og peber og svits i yderligere ca. 2 min.

Vend basilikum i og smag til.

Varm grillpanden op ved kraftig varme - til den ryger.

Steg tunbøfferne ca. 2 min. på hver side og krydr med salt og peber. Tunstykkerne skal være stegt på ydersiden, men stadig rå i midten - det vil sige seared.

Ved serveringen: Anret artiskoksautéen på de ristede stykker brød, pynt med basilikumblade og server tunbøfferne til.
Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her