Logo

Artiskok-fars

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artiskok-fars

1 ds henkogte artiskokbunde eller 8 friskkogte - se Kogning af artiskokker

1 portion Fars af flæskekød - se Tillæg

1 spsk sherry

Tilbehør: 150 g smeltet smør, tilsat 1 bdt hakket persille og 2 hakkede, hårdkogte æg

*

Lad artiskokbundene dryppe godt af.

Smør et ildfast fad og læg halvdelen af farsen i.

Læg artiskokkerne herpå og dæk med resten af farsen, der er krydret med sherry.

Stil fadet i en 225°C varm ovn i ca. 50 minutter.

Server retten i fadet og server smeltet smør, tilsat hakket persille og hakkede, hårdkogte æg til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her