Logo

Andesteg med svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dansk landand ca. 3 kg
salt
peber
5 madæbler
10 svesker uden sten

Rens anden, gnid den ind - og udvendig med salt og peber.
Fyld anden med æble både og svesker.
Læg anden på bradepandens rist med brystet nedad og steg ca. 1 time ved 180°.
Tag anden ud, vend den og hæld ande bouillon over.
Steg videre ved 200° i ½ - 1 time til den er mør.
Tag anden ud, dæk den med folie og et klæde.
Lad den trække 20 min. før den parteres.
Tilbered en let, jævnet sauce med ande bouillon.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her