Logo

Andelår med kartofler og linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 andelår
200 g løg
600 g kartofler
100 g linser
3 laurbærblad
2 fed hvidløg
1 øl, fx. skibsøl, mørk/lys gambrinus, påskeøl
½ liter vand
evt. hakket persille

Del andelårene i to. Del herefter overlårene i to ned langs benet.
Hak løgene. Skræl kartoflerne og skær dem i halvgrove stykker.
Hak hvidløget fint.
Brun lårstykkerne i en gryde. Kom løg, laurbær og hvidløg ved.
Krydr med salt og peber. Tilsæt efter et par minutter øl og vand.
Kog op og kog videre ca. 1 ½ time under låg til lårene er møre.
Kom linserne og kartoflerne i grove tern ved og kog videre uden låg.

Retten jævner let, og kartoflerne er møre.
Anret på tallerkner og kom evt. persille på toppen.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her