2 andebrystfileter
saft af 2 appelsiner
strimlet skal af 1 appelsin
4 dl andebouillon
½ dl tør hvidvin
2 tsk majsstivelse
2 appelsiner i skiver
smør
Skindsiden af andebrystfileterne ridses. Kødet steges på en pande, først med skindsiden nedad ca. 10 min., derefter ca. 8 min. med kødsiden ned. Kødet hviler, mens saucen tilberedes.
Den fintskårne appelsinskal koges ca. 5 min. i vand og afdryppes. 2-3 spsk stegesky fra panden kommes i en gryde. Appelsinsaft, vin og andebouillon tilsættes og saucen koges lidt ind. Majsstivelsen udrøres i lidt koldt vand og saucen jævnes. Saucen smages til med salt og peber.
Appelsinskiverne steges let på en pande i lidt smør. Anden serveres skåret i tynde skrå skiver, garneret med appelsinskiver og drysset med den strimlede kogte appelsinskal.