Logo

And på Indisk med kokoskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg and

Marinade:
3 dl yoghurt
2 spsk friskrevet ingefær
4 fed presset hvidløg
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt kardemomme
1 knivspids cayennepeber
1 tsk salt

Kokosris:
1 dl kokosmel
750 g fintsnittet hvidkål
1 spsk olie

Tilbehør:
360 g ris
1 ½ dl yoghurt
Agurk (hakket)

Anden duppes tør og der skæres nogle dybe snit gennem skind og kød. Ingredienserne til marinaden blandes. Anden kommes i en plasticpose, og marinaden hældes i posen. Fordel marinaden over hele anden. Anden skal nu marinere 8 – 24 timer i køleskabet.
Efter marineringen tages anden ud af posen og lægges med ryggen opad
på en rist på en bradepande. Steg anden midt i ovnen ved 160°C i 45
minutter. Vend anden og steg videre i ca. 1 time og 30 minutter, indtil
den er gennemstegt (hvis der benyttes stegetermometer skal
centrumtemperaturen være ca. 75°C) Lad anden trække ca. 20
minutter inden den skæres ud
Kokosmel risten på en tør pande, indtil det begynder at skifte farve.
Kokosmelet hældes på et fad og kålen svitses i olie på panden.
Kokosmelet drysses over kålen.

Tilbehør:
Kog risen efter anvisningen. Skær agurken ud i små tern og vend den i
yoghurten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her