På en gang let og middelhavsagtigt, men også solidt - and med savojkål.
Spis noget godt i aften
#
1 and (ca. 1,2 kg)
2 løg
2 spsk olivenolie
havsalt
1 tsk peberkorn
750 g savojkål,
200 g gulerødder
400 g kartofler
*
A. Skyl anden og del den i 8 dele.
Skær løgene i tern.
Brun and og løg i olie.
Hæld 1½ l vand ved, krydr med salt og peberkorn og kog det under låg i ca. 45 min. alt efter størrelse.
B. Rens grønsagerne og skær dem i små stykker.
Tag anden op, si bouillonen og kog grønsagerne i den i 25 min.
C. Fjern skind og ben fra anden og server grønsagerne til.
Pr portion 22391/570 kJ/kcal. 34 g protein. 32 g fedt. 26 g kulhydrat. 9 g fibre