3 løg
1 kylling på 1200 -1400 g
4-5 tomater eller en dåse flåede tomater
3-4 spsk tomatpuré
1 lille frisk chili
½ glas jordnøddesmør
1 dl jordnødder
1 ½ dl basmatiris
Hak løgene groft. Rens kyllingen del den i 6-8 stykker.
Flå tomater (hvis de er friske) og hak dem groft.
Svits kyllingestykkerne og tag dem op.
Svits også løgene til de er klare.
Kom kyllingestykkerne tilbage og tilsæt de grofthakkede tomater og hæld vand på til det dækker og ikke mere.
Kom lidt salt (pas på med salt, da der er salt på peanuts) og peber i.
Kog kyllingen i ½ time.
Hak helst jordnødderne fint med en kniv eller kom dem i blenderen.
Kom de hakkede jordnødder og jordnøddesmørret og 1 ½ dl ris i gryden og kog for svag varme retten i yderligere ½ time.