Urter og citron giver friskhed til denne skønne fiskeret med
pighvar.
Tilberedningstid: 1 time, 30 min. Antal portioner: 4 pers.
# Ingredienser
1 pighvar
Tilbehør:
3 stk. blandede urter
1 håndfuld friske laurbærblade
2 skalotteløg
2 hele hvidløg
2 citroner
3 dl smør
1 knivspids salt
1 flaske champagne/mousserende vin
*
Fremgangsmåde
Rens pighvaren for indvolde.
Læg den på urter i en bradepande, kom urter, halve
skalotteløg, hele flækkede hvidløg, citroner, ufattelige mængder smør og salt
rundt om og oven på fisken.
Hæld en halv flaske champagne ved, kom alufolie over
bradepanden og bag fisken i ovnen ved 160 °C til den er helt mør og blød.
Lad fisken trække en halv times tid inden serveringen.
Servér fisken med smørdampede grønne og hvide asparges samt
nye kartofler.