I dag skal vi bare have lidt pasta. Med frisk spinat, fløde
og røget laks er der dog ikke meget "bare" over dette dejlige måltid.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 12 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen..
#
300 g frisk spinat
200 g røget laks
1 skalotteløg
15 g smør
1 spsk hvidvinseddike
1 dl piskefløde
2½ liter vand
25 g salt
250 g tørret pasta
salt og peber
*
SKYL og slyng spinatbladene. Skær laksen i brede strimler.
PIL og hak skalotteløget.
Sauter skalotteløgene bløde i en gryde med smør i ca. 5 min.
Tilsæt vineddike og lad det koge ind.
Tilsæt fløde, kog det igennem og tag gryden af varmen.
GIV vandet opkog. Tilsæt salt og kog pastaen efter pakkens
anvisning.
VEND spinaten i gryden med fløde og varm igennem under
omrøring, til det akkurat falder sammen.
Krydr med salt og peber og vend afdryppet pasta i.
Tilsæt laksestrimlerne og server straks.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin