#
1 portion Fiskefars - se Tips
2 fiskebouillonterninger
1 spsk smør
1 spsk løg, hakket elle skivet
1 spsk karry
2 spsk hvedemel
Tilbehør: Løse ris - se Tips,
kinesisk soya, grøn salat
*
Stik bollerne af med en dessertske og kog dem i vand, der er tilsat 1-2 fiskebouillonterninger.
Si ca. 2½ dl fiskesuppe fra og hold bollerne varme i resten af suppen.
Smelt smørret og lad det finhakkede løg snurre heri et øjeblik uden at tage farve.
Drys karry over og rør et par minutter, inden hvedemelet drysses i.
Bag det hele sammen og spæd med den kogende, siede suppe.
Lad saucen småkoge 10-15 minutter og hæld den over fiskebollerne.
Server løse ris, kinesisk soya og grøn salat til retten.
Tips: I stedet for løse ris kan der koges spaghetti og røres i saucen.
Der kan også tilsættes æbletern og/eller hakkede friske løvstikkeblade.