Du
kan bruge friske, kogte eller bagte kastanjer til fyldet eller købe en dåse
kogte kastanjer.
Arbejdstid:
30 min. Koge/stegetid: 40 min. 4 personer
#
600
g kalkunbryst
Fars:
2-3
skiver lyst brød (150 g)
150
g pillede, bagte eller kogte kastanjer (evt. fra dåse men ikke sødet)
1
økologisk citron
1 spsk
frisk timian
1 tsk
frisk salvie
1 æg
salt
og peber
1 tsk
olie
½ liter
bouillon (eller vand)
1-2
tsk majsstivelse
Tilbehør:
kartofler
og grønsager
*
Skær
skorpen af brødet, og skær brødkrummen i små stykker.
Hak
kastanjer, revet citronskal og brød i en foodprocessor.
Tilsæt
finthakket timian og salvie samt æg, salt og peber.
Skær
en lomme i kalkunbrystet, og fyld kastanjefarsen i.
Luk
med kød nåle eller snor.
Brun
stegen på en pande med olie, og læg det over i et ovnfast fad.
Kog
panden af med bouillon eller vand, og hæld det ved stegen.
Sæt
den i ovnen ved 200 °C i ca. 30 min.
Si
skyen over i en gryde, og jævn med lidt majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand.
Skær
kødet i skiver og server med sauce, kartofler og grønsager til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin