80-100 snegle
100 g skinke
1 stort løg
200 g sølvbedeblade (eL spinatblade)
100 g finthakkede nødekerner (nye halvmodne)
1 spsk hvedemel
5 fed hvidløg
1/12~2 dl vinaigre
2 laurbærblade
25 g olivenolie
hakket persille
timian
salt
peber
Løget pilles og hakkes fint, hvorefter det svitses i olien i en gryde sammen med den fintskårne skinke.
Sølvbedebladene snittes og kommes i gryden, og låget lægges på, det hele skal nu simre i 20-30 min.
Nødderne tilsæffes, og det hele jævnes med melen, og vand tilsættes til en passende konsistens.
Det hakkede hvidløg, persille, timian og laurbærblade hældes i gryden, og det hele smages til med salt og peber.
Til sidst tilsættes de afdryppede snegle, og det varmes op igen.
Servering:
Det serveres i de forvarmede tarteletter, på ristet brød eller på en tallerken med lunt flûtes til.