Logo

Skånsk kålsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skånsk kålsuppe

300 g saltet flæsk

1 suppevisk

1 laurbærblad

1 kvist timian

5 hele peberkorn

1 stort spidskål

4 gulerødder

6 kartofler

1 løg

klippet persille

Tilbehør: groft brød, smør og ost

*

Læg flæsket i 1,5 l vand og lad det koge op.

Skum omhyggeligt og læg suppevisk, laurbærblad, timian og peberkorn i gryden.

Lad det koge sagte under låg i ca. 1 time.

Si suppen over i en anden gryde, læg flæsket i samt den groft strimlede kål, skivede gulerødder, kartofler og løg.

Lad det hele koge i ca. ½ time.

Tag flæsket op, skær det fedeste væk og del resten i små terninger.

Kom dem tilbage på suppen og server den med et kraftigt persilledrys.

Server brød, smør og ost til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her