Sautéskiver er en
mager udskæring af svinekammen spørg efter dem hos din slagter. Kødet skal kun
steges et øjeblik, så det bevarer saft og smag.
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: ca. 10 min. Ikke fryse-egnet. (4 personer)
#
500 g sautéskiver af
svinekød (½ cm tykke)
4 spsk olie
1 løg (skiver)
3 gulerødder (stave
eller skiver)
3-4 stilke
bladselleri (fintsnittede)
1 gul peberfrugt
(fintsnittet)
250 g grønne bønner
(delte)
3-4 spsk sojasauce
salt og peber
Tilbehør: kogte ris
eller kartofler
*
Begynd med
grønsagerne: Svits løg, gulerødder og bladselleri i 2 spsk af olien på en
pande.
Bland peberfrugt og
bønner i og tilsæt sojasaucen.
Krydr med salt og
peber og lad det snurre, til grønsagerne er møre, men stadig har
"bid".
Dup sautéskiverne
tørre med køkkenrulle.
Lad resten af olien
blive godt varm på en pande.
Brun sautéskiverne
lynhurtigt på panden.
Tag dem af panden og
krydr med salt og peber.
Anret grønsagerne på
et fad og læg de stegte sautéskiver herpå.
TIPS: Sautéskiver
skæres af svinekam, hvor alt fedt og sener på overfladen er fjernet. De skal
kun være ½ cm tykke og steges lynhurtigt på en varm pande.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin