Logo

Skinkerand - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 15 min.

# Ingredienser

400 g hakket, magert svinekød
150 g kogt skinke i små terninger
1 løg
3 spsk rasp
1 æg
1 dl mælk
½ spsk friskhakket basilikum eller 1 tsk tørret
salt, peber

* Tilberedning

Bland det hakkede kød med skinketerningerne.
Riv løget heri og tilsæt rasp og æg.
Tilsæt mælken lidt ad gangen og krydr farsen med basilikum, salt og peber.
Kom farsen i en smurt randform og sæt den på ristindsatsen i trykkogeren.
Dæk formen med alufolie og hæld vand i gryden.
Luk for trykkogeren og bring den på tryk.
Kog i et kvarter.
Tag langsomt trykket af gryden.
Kom kogte grønsager i midten af randen.
Smeltet smør med hakket persille smager godt til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her