Logo

Sønderjydsk grønlangkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 personer

500 g hakket grønkål
1 ½ dl fløde/mælk
100 g margarine
salt og peber

Kogt hakket grønkål tøes langsomt op i en tykbundet gryde ved svag varme (eller i mikroovn). Tilsæt fløde/mælk og margarine. Smag til med salt og peber. Tilsæt evt. suppe fra hamburgerryggen eller flæsket. Tilberedningstid ca. 10 min.
Serveringsforslag: Grønlangkål, hamburgerryg og flæsk samt hvide og sukkerbrunede kartofler. Grønlangkål, kogt røget nakkefilet eller medister samt nye kartofler eller flûtes. Velegnet både som hovedret eller frokostret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her