Logo

Sønderjydsk grønlangkål 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 personer

500 g kogt hakket grønkål
1 ½ dl fløde/mælk
100 g margarine salt og peber

Grønlangkål tilberedes på mange forskellige måder, alt afhængig af hvor i landet man stammer fra. Det, der er vigtigt, er at hver familie tilbereder kålen, som familien er vant til.
Smelt margarinen i en tykbundet gryde og kom grønkålen i og tø den op ved svag varme.
Tilsæt fløde/mælk og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. også suppe fra hamburgerryggen.

Serveringsforslag:
Hovedret: Sønderjydsk grønlangkål med:
- hamburgerryg og flæsk samt hvide og sukkerbrunede kartofler.
- kogt røget nakkefilèt/medister samt nye kartofler og flûtes.
- grillet kylling/kalkun med pasta eller flûtes.
Frokost/forret: Sønderjydsk grønlangkål med marinerede sild og rugbrød.
Vegetarret: Sønderjydsk grønlangkål i butterdejsreder/tærter med majs, ærter og groft rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her