Dej:
4 dl lunkent vand
15 g gær
2 spsk olivenolie
1 ½ tsk salt
ca. 650 g pizzamel
Fyld:
1 ½ dl tomatpuré
50 g grofthakket peperoni
100 g kogt røget skinke i strimler
150 g friskrevet mozzarella
1 æg
1 dl ricotta ost
4 spsk friskreven parmesan
2 spsk friskhakket basilikum
sammenpisket æg
oregano
Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt olie, salt og hvedemel og ælt til dejen er smidig.
Stilles til hævning 1 time.
Del dejen i 8 stykker og rul dem ud til 1 cm tykke runde plader.
Bland alle ingredienser til fyldet og fordel det på dejstykkerne.
Fold siderne ind og rul dejen sammen og læg dem på en bageplade.
Pensl med æg og drys med oregano.
Bages ca. 20 min. ved 200°C midt i ovnen.