Logo

Pizzakrustader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 stk
3 store skiver hvidt eller brunt brød uden skorpe
1 ½ spsk olivenolie
1 fed hvidløg, knust
60 g kogt skinke, finthakket
60 g cheddarost, revet
1 spsk tomatpure fra dåse eller tube
1 spsk mayonnaise
1 tsk hakket frisk merian
salt og peber
1 dåse (50 g) ansjosfileter, afdryppede
Pynt:
3 fyldte oliven, halverede
meriankviste

Forvarm ovnen til 190°. Rul brødskiverne flade med en kagerulle.
Bland olie og hvidløg og pensl brødskiverne på begge sider.
Skær dem midt over og beklæd seks 5 x 8 ½ cm bådformede bageforme med dem.
Pres brødet fast ned i formene ved at sætte en anden form oveni.
Klip kanterne pænt til med en saks. Sæt de brødforede forme på en bageplade.
Bland skinke med ost, tomatpure, mayonnaise og merian i en skål.
Krydr med salt og peber og bland godt.
Hæld blandingen i formene og glat overfladen ud.
Skær ansjosfileterne over på langs og derefter på tværs.
Læg 4 skiver i et gittermønster på krustadernes overflade.
Bag dem i 20-25 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
Lad dem afkøle i formene i 5 minutter og tag dem forsigtigt ud.
Pynt hver enkelt med en halv fyldt oliven midt på og små kviste merian.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her