Logo

Pizzasnegl uden mælkeprudukter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:   
25 g gær   
2 dl lunkent vand   
2 spsk olie   
½ tsk salt   
5 dl pizzamel   
  
Fyld:   
1 ½ dl tomatpuré   
½ reven løg   
150 g kogt hakket skinke  
8 skiver Stegte baconstykker 
1 tsk stødt oregano
evt. pizzakryderier
 
Dejen blandes og hæver ca. 15 min. hvorefter den rulles ud til en firkant.
Bland tomatpuré med revet løg og smør blandingen over dejen.
Læg skinke på, drys knuste baconstykker og krydderi over og rul dejen sammen til en tyk pølse, der skæres i 12-16 skiver.
Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og lad sneglene hæve 20 min., før de bages øverst i ovnen ved 200°C i ca. 15 min.
 

Tips: Dette er et alternativ til folk med mælkeallergi, som gerne vil have noget lækkert i madpakken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her