Hvorfor denne ret hedder sådan, er der ikke rigtig nogen, der ved.
Men opfinderen hedder uden tvivl Alfredo, og han må være en god kok!
250 g suppeurter
1 løg
250 g fettucini
25 g smør
125 g kogt skinke
2 dl piskefløde
40 g reven parmesanost
salt og peber
1 spsk purløg, snittet
Suppeurterne gøres i stand og skæres i fine terninger, der lægges i kogende, letsaltet vand i 2 minutter.
Vandet hældes fra, og grønsagerne bruses over med koldt vand.
Løget hakkes.
Fettucini koges i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
Smør varmes op på en pande, og løgene steges ved middel varme i 2 minutter. Grønsagerne tilsættes, og de steges i yderligere 1 minut.
Skinke i terninger tilsættes og piskefløden hældes ved.
Det hele koges ind til en cremet sauce, og reven parmesanost vendes i.
Smag til med salt og peber.
Vandet hældes fra pastaen, som dryppes af og vendes i saucen.
Strø 1 spsk snittet purløg over den færdige ret.
--