Logo

Lungepølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lungerne af en gris
Samme vægt i magert flæsk
½ kg spæk
Ca. 1 ½ dl hovedsuppe
1 ½ spsk salt .
½ tsk st. peber
½ tsk st. nelliker

Lungerne udvandes godt, huden trækkes af, de groveste luftrørsgrene fjernes hvorefter
lungerne hakkes en gang gennem maskinen med det magre flæsk. Spækket udskæres i små terninger, opvarmes på stegepanden, til de er blevet klare, og tilsættes derefter lungefarsen.
Nu æltes denne godt sammen med den kolde hovedsuppe og smages til med krydderierne, hvorefter den stoppes i medistertarme og behandles som medisterpølse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her