4 stk
1 kort flûte
125 g blødt smør
1-2 fed hvidløg, knust
1 spsk frisk hakket purløg, persille og kørvel
1 tsk citronsaft
90 g Red Leicester- eller cheddarost, revet
4 skiver kogt skinke, skåret i kvarte
friske urtekviste til pynt
Forvarm ovnen til 190°.
Skær flûten i 4 stykker og skær 4 hak i hvert stykke, men uden at skære helt igennem.
Bland smør med hvidløg, urter, citronsaft og halvdelen af osten i en skål og rør det godt sammen.
Fordel blandingen mellem hver brødskive og på hver skæreflade.
Gem lidt til at lægge ovenpå.
Fold de kvarte skinkestykker og fordel dem mellem brødskiverne.
Læg de hele brødstykker på hvert sit stykke aluminiumsfolie og smør dem med resten af smørblandingen.
Pak folien fuldstændig sammen om hvert brødstykke.
Bag dem i 15 minutter, hvorpå folien pakkes op, så brødet kommer til syne.
Drys brødet med resten af osten.
Bag yderligere 6 minutter, til osten smelter, og brødet er sprødt.
Server rygende varmt pyntet med friske krydderurtekviste.
Variationer: Brug hvidløgspølse eller salami i stedet for skinke. Varier ostesorten efter behag.