10 pers
10 rundstykker (uden birkes) eller 10 skiver brød + smør
10 strimler bacon eller skinke
1 ½ porre eller 3 løg
1 ds champignoner (450 g)
5 tsk hvedemel
5 dl fløde
800 g kogt eller stegt kød (kylling eller kalv)
salt, peber
2 rød peberfrugt eller 1 bdt persille
Skær et låg af rundstykkerne og tag lidt af indmaden ud. Smør dem indeni med lidt smør og sæt dem i en god varm ovn. Skær baconen i tynde strimler og svits dem i en gryde sammen med porre eller løg. Drys hvedemel på tilsæt fløde og evt, vand fra champlgnonerne, Lad stuvningen koge igennem og smag den til. Rør de skivede champignon i og lad dem varme godt igennem. Skær kødet i terninger og kom det i. Fyld stuvningen i rundstykkerne og garner med ringe af peberfrugt eller en kvist persille.
Rundstykkerne er ikke fryseegnede.