Logo

Schweizerruller i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tynde svinekoteletter
4 skiver fuldfed ost
4 skiver ukogt skinke
sennep
3 spsk tomatpure
2 dl vand
salt
paprika

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Læg osteskiven mellem koteletten og skinken og rul kødet sammen så skinken er yderst. Hold det sammen med kødnåle eller bind dem med snor. Læg rullerne i stegesoen og smør lidt sennep på hver rulle. Kom tomatpure og vand ved. Drys paprika på og steg rullerne ved 225 º i ca. 1 time. Jævn evt. skyen og smag den til.

Serveres med grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her