Logo

Fyldte butterdejssnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. frossen butterdej
200 g kogt skinke
1 løg
20 g smør/margarine
1 æggeblomme
birkes
 
Optø butterdejen og skær den ud i 5x5 cm. store kvadrater.
Hak skinken, pil og hak løget og svits begge dele i smør på en pande.
Lad fyldet afkøle lidt og fordel det på halvdelen af
butterdejsstykkerne.
Læg de andre dejstykker over og tryk kanterne godt sammen med en
gaffel.
Snitterne pensles med æggeblomme (rørt op med lidt vand) og drysses
med birkes.
Stil snitterne på en bageplade og bag dem i ovnen ved 220ºC i 10-15 min.
Serveres lune, evt. med salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her