Logo

Pizzaruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
4 dl lunkent vand
15 g gær
2 spsk olivenolie
1 ½ tsk salt
ca. 650 g pizzamel
 
Fyld:
1 ½ dl tomatpuré
50 g grofthakket peperoni
100 g kogt røget skinke i strimler
150 g friskrevet mozzarella
1 æg
1 dl ricotta ost
4 spsk friskreven parmesan
2 spsk friskhakket basilikum
 
sammenpisket æg
oregano
 
Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt olie, salt og hvedemel og ælt til dejen er smidig.
Stilles til hævning 1 time.
Del dejen i 8 stykker og rul dem ud til 1 cm tykke runde plader.
Bland alle ingredienser til fyldet og fordel det på dejstykkerne.
Fold siderne ind og rul dejen sammen og læg dem på en bageplade.
Pensl med æg og drys med oregano.
Bages ca. 20 min. ved 200°C midt i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her