300 g hakket kalv og flæsk
2 æg
50 g rasp
50 g hvedemel
salt
peber
2 dl piskefløde
½ dl danskvand
8 skiver bacon
til stegning:
2 dl mælk
2 dl bouillon
sauce:
½-1 dl fløde 13%
1-2 tsk majsstivelse til jævning
½-1 spsk ribsgele
Kødet røres sejt med salt. Æg og fløde røres i. Derefter hvedemel og rasp. Danskvand vendes i.
Formes og vikles i bacon.
Brun det i ovnen på midterrillen 15 minutter ved 225ºC.
Dæmp varmen til 160ºC.
Hæld mælk og bouillon ved.
Steg ”haren” ca. ½ time ved 160ºC, til farsen er gennemstegt.
Sauce:
Si skyen op i en gryde, pres så meget som muligt gennem sien med bagsiden af en ske.
Varm skyen op og jævn med majsstivelse udrørt i fløde.
Kog saucen igennem og smag til med salt, peber og gele.