Logo

Ostesauce med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Savner du den rigtige italienske pastasauce, så prøv denne opskrift.

400 g kogt skinke i tern
1 spsk smør
1 bakke BUKO flødeost
2.5 dl mager fløde (13%)
2 KNORR terninger (champignon/persille)
50 g hakkede valnødder
250 g friske champignoner
ekstra fine ærter/søde majs
frisk båndpasta

Smeltet smør og flødeost for svag varme. Tilsæt fløden og giv det hele et opkog. Tilsæt KNORR terninger og lad dem "smelte". Tilsæt skinken, sluk for varmen og lad saucen "stivne" lidt. Rist champignoner, ærter og majs på en tør pande. Hæld vandet fra champ. fra, og gem det evt. til saucen, hvis den er for tyk. Hvis saucen er for tynd, kan den tilsættes lidt Maizena. Lige før servering tilsættes de hakkede valnødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her