Logo

Ostesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Man kan godt bruge den gode, gamle opbagning som udgangspunkt - på den måde sparer man i hvert fald et par kalorier! Nok til 4.

200 g gorgonzola eller roquefort
1 ½ dl mælk
salt, friskkværnet peber
2 spsk pinjekerner

Skær osten i terninger, kom den i en gryde sammen med mælken og lad den smelte ved ganske svag varm.
Rør ofte rundt og hold hele tiden øje med det.
Så snart saucen er cremet, krydres med salt og peber - det var det hele.
Rist pinjekernerne et øjeblik på en pande uden fedtstof, indtil de begynder at blive gyldne.
Drys pinjekernerne over saucen.

Smager godt sammen med pasta, kogte kartofler, dampede grønsager som porrer, gulerødder, blomkål. kj pr. portion: 950

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her