Logo

En mousaka variation

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg
3 fed hvidløg
Basilikum
8 skiver kogt skinke
300 g hakket oksekød
3 store auberginer
1 dåse hakkede tomater
salt og peber

Tag auberginen, og skær over på langs, kog dem hurtigt 1 minut i kogende vand med lidt salt i.
Hak hvidløg, og persille, og bland det i hakkekødet.
Rør det sammen med æggeblommer, tilsæt små stykker fetaost.
Ovenpå auberginen lægges en skive skinke, og farsen lægges ovenpå, og den rulles sammen og lukkes med en tandstik.
Læg dem på et ovnfast fad.
Saucen! Varm lidt olivenolie op, kom hakkede løg i, og en lille smule vand.
Når løgene er brune, kommes 1 dåse hakkede tomater i.
Krydr med basilikum, salt, og peber.
Kog det ved svag varme i 15 minutter.
Saucen hældes over rullerne i fadet, og steges i ovnen, i ca. 15 minutter ved 190ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her