Logo

Dadler med Cabrales og lufttørret skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tørrede dadler uden sten
Et stykke Cabrales eller anden blåskimmelost efter ønske
Lufttørret spansk skinke (Serrano eller bellota)

Et lille stykke blåskimmelost kommes ind i dadlerne hvorefter et tyndt stykke skinke vikles omkring dadlen.
Man kan også stikke små stykker af skinken ned i dadlen hvis man synes det er nemmere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her