Logo

Dampede ramsløg i sennepsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-8 hele ramsløg
1 dl olie
1 ½ spsk eddike
1 spsk sennep
2 spsk fløde
salt og peber
 
Rens ramsløgene ved at skylle dem let under vandhanen og skære
rodtrevlerne af.
Damp løgene 8-10 minutter og tag dem op med hulske.
Læg dem på en lille tallerken.
Ryst dressingen sammen og hæld den over løgene.
Spis dem som natur garniture til frokosten, på en mad med skinke eller ost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her