Logo

Oksehalesuppe 2 - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 50-60 min. - alm. gryde: 3-4 timer.


# Ingredienser

2 oksehaler, delt i leddene
25 g smør/margarine
2 gulerødder i skiver
¼ selleri, i tern
2 porrer, i skiver
2 løg, i kvarte
1 tsk hele peberkorn
3-4 l vand
2 spsk salt
smørbolle af 25 g smør/margarine og 2 spsk hvedemel
1 dl tør sherry eller madeira

* Tilberedning

Brun oksehalerne i fedtstof i gryden, tag dem op.
Svits grønsagerne.
Læg oksehalerne tilbage i gryden og tilsæt vand, salt og peber.
Trykkog 50-60 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt.
Tag halestykkerne op - si eller purer suppen.
Jævn suppen med smørbolle og smag den til med sherry eller madeira.
Kom halerne tilbage i suppen og varm dem igennem.

Tips:
Kødet kan også efter kogning pilles af halerne og serveres på suppen.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her