Dette er et hurtigt alternativ til englændernes sædvanlige søndagsmiddag; roastbeef med peberrods sauce. Men uanset hvilken ugedag det er, skal der nok blive spist op.
Til 4 personer
450 g oksefilet skåret i 4 cm tern
2 spsk brun farin
2 tsk sennepspulver
salt og friskkværnet sort peber
Dip:
150 ml ymer, naturel
1-2 spsk fin peberrod
1 tsk hakket purløg
4 x 25 cm flade metal-pinde
Bland ymer, peberrod og purløg og stil dippen til side.
Kom kødet i et dybt fad og kom salt og peber over.
Rør sukker og sennepspulver sammen og drys blandingen over kødet, men sørg for, at alle stykkerne bliver godt dækket.
Spid kødet på spiddene og læg dem på grillen over mellemvarme kul i 4-5 minutter, idet du nu og da vender dem, indtil sukkeret er karamelliseret, men kødet stadig er råt i midten.
Server sammen med cremefraiche- og peberrodsdippen - og så kan du godt begynde at slikke dig om munden. '