Logo

Bøf stroganoff i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bøf stroganoff i stegeso


Billede venligst indsendt af Ina


# Ingredienser

600 g okseinderlår
500 g champignon
3-4 løg
75 g smør
1 tsk salt
peber
1 tsk mild paprika
2 dl bouillon
1 dl tomatpuré 
1¼ dl fløde

* Tilberedning

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. 
Skær kødet i strimler på en lillefingers størrelse. 
Gør svampene i stand og skær dem i skiver. 
Løgene pilles og skæres i ringe. 
Svits kødet i fedtstof på panden, derefter løg og svampe og hæld det i stegesoen. 
Tilsæt bouillon, tomatpuré og krydderier. 
Retten sættes i ovnen ved 220 ºC i ca 45 minutter.

Tilsæt fløde og smag saucen til. Serveres med kartoffelmos.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (13 stemmer)
Siden er blevet set 8.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her