Logo

Tranebærsauce 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g tranebær eller ribs
2 spsk brun farin
2 spsk hvedemel
Salt

Si skyen og skum den for fedt.
Hak tranebær, farin og hvedemel groft i en food-processor.
Uden food-processor hakkes tranebærrene igennem en persillehakker og blandes med farin og hvedemel.
Kog skyen op.
Pisk blandingen i.
Kog saucen godt igennem.
Smag den til med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her